NAVIGÁTOR 2019 Szakmai műhelynap

Az Európai Bizottság támogatásával működő, mobilitással foglalkozó hálózatok (Euroguidance, EURES, Europass, Eurodesk és az EKKR Nemzeti Koordinációs Pont) magyarországi képviselői „Navigátor 2019 - Fókuszban az életpálya-átmenetek és a mobilitást támogató hálózatok" címmel szakmai műhelynapot szerveztek Budapesten.

Az Európai Bizottság támogatásával működő, mobilitással foglalkozó hálózatok (Euroguidance, EURES, Europass, Eurodesk és az EKKR Nemzeti Koordinációs Pont) magyarországi képviselői 2019. november 5-én „Navigátor 2019 - Fókuszban az életpálya-átmenetek és a mobilitást támogató hálózatok" címmel szakmai műhelynapot szerveztek Budapesten a Danubius Hotel Budapest hotelben.

A szervezők célja a rendezvénnyel az volt, hogy a tanulási, munkavállalási, önkéntes vagy egyéb célú mobilitási tanácsadásban dolgozó szakemberek kézzelfogható, mindennapi munkájukban hasznosítható segédeszközöket kapjanak, valamint interaktív módon, konkrét és bevált gyakorlati tapasztalatokat és módszertant ismerjenek meg. A rendezvény fókuszában olyan gyakorlatok, módszerek megismertetése állt, amelyekkel az egyének életpálya-átmenetei támogathatók, megkönnyíthetők.

Az esemény zárókiadványában a szakmai műhelynap tanulságai kerültek összegzésre, illetve az uniós hálózatok jó gyakorlatainak számító tanácsadási módszerek, eszközök szélesebb körben történő bemutatása valósul meg. Örömmel ajánljuk az eseményről készült záródokumentumot a fiatalokkal foglalkozó tanácsadó szakemberek figyelmébe. Korlátozott mennyiségben papíralapú kiadvány formájában is igényelhető az eqf-ncp@oh.gov.hu címen.

A Navigátor szakmai nap zárókiadványa >>

Vissza